YRITYSASIAKKAAT

Tilaa autohuolto, GoCar lähettää sovittaessa korjaavan huoltomiehen paikalle. Korjaus suoritetaan paikanpäällä tai auto kuljetetaan Keravalle ja palautetaan takaisin paikan päälle, joten säästät aikaa ja rahaa.
Ota yhteyttä myyntiin
Katsastuspalvelu kuuluu myös GoCar:n valikoimaan. Auto noudetaan, huolletaan, katsastetaan ja palautetaan. Säästät jälleen aikaa ja rahaa.

Luonnollisesti myös ilmainen huollon keston arvio kuuluu meidän valikoimaamme.

Hintatasomme kestää vertailun. Yritykselle hinta on 65€ / tunti + ALV. Meille ripeys on ylpeyden aihe, joten et maksa ihmettelystä. Luonnollisesti yritysasiakkaiden huollot menevät aina jonon ohi, joten saat auton takaisin mahdollisimman nopeasti.

Huollot sovittaessa myös viikonloppuisin ja tarvittaessa 24/7.

Yrityksesi voi keskittyä siihen mikä on ydinosaamisalueenne.

Huollamme ja korjaamme

Säännöllisellä huoltovälillä varmistat, että autosi pysyy kunnossa! Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit taitavasti vuosien kokemuksella

Kolarikorjaus ja vahinkotarkastus

Laadukas kolarikorjaus ja vahinkotarkastus vankalla kokemuksella. Meiltä saat sijaisauton huollon tai korjauksen ajaksi.

Osamaksu mahdollisuus

Autosi huollot ja korjaukset kilpailukykyiseen hintaan.Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

FIXUS LASKU

Kuulumme Fixus ketjuun, myös Fixus Lasku ja Fixus Huoltorinki onnistuu meiltä. Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla.

Annamme ilmaisen hinta-arvion huollosta tai korjauksesta